O nas

Podjetje Lorex je distributer blagovnih znamk Sony, Bose in Shure. Korporacijo Bose, ki slovi kot tehnološko in dizajnersko najbolj inovativen proizvajalec poslovnih in profesionalnih ozvočenj kot tudi Hi-Fi zvočnikov, domačega kina in zvočniških sistemov, poleg Slovenije zastopamo tudi na trgih Hrvaške, BiH, Srbije, Makedonije, Črne Gore in Kosova.

Poslanstvo

Osnovne smernice razvoja podjetja

Tako na področju veleprodaje kot maloprodaje skrbimo, da smo zaposleni vedno seznanjeni z izdelki tako glede njihovih lastnosti in zmogljivosti kot tudi uporabe. Zavedamo se, da so izdelki, ki so del našega multimedijskega bivalnega prostora, vse bolj opremljeni z računalniško tehnologijo, zato zahtevajo res dobro poznavanje.

V nasprotju z velikimi mega centri, kjer prodajalci niso tako dobro strokovno usposobljeni in so z lastnostmi in zmogljivostmi izdelkov seznanjeni le površno, je v naši prodajalni Lorex Center, kjer imamo po pogodbah s korporacijama SONY in BOSE urejen ekskluziven salon za predstavitev, preizkus in prodajo celotne ponudbe avdio in video izdelkov SONY in avdio opreme, osebje izšolano tako, da lahko kupcu ponudi najbolj strokovno svetovanje.

Zaradi hitrega, neprestanega razvoja obstoječih in novih tehnologij, visoke kakovosti in dolge življenjske dobe izdelkov v naši ponudbi, je naša dolžnost, da uporabnikom pomagamo izbrati najbolj primeren izdelek, ki jim bo v zadovoljstvo.

Od strokovnega svetovanja do končne izvedbe

Specializirani smo za profesionalno ozvočevanje hotelov, gostinskih lokalov, recepcij/sprejemnih sob …

Kontaktirajte nas

Začnimo projekt skupaj

  • Izpolnite obrazec
  • Dogovorimo se za termin sestanka
  • Ogled lokacije
  • Priprava ponudbe
  • Izvedba projekta